Gevelrestauratie Den Bosch, gevelrenovatie Den Bosch, gevel restaureren Den Bosch - R. van Esch Geve

R. van Esch Gevelrestauratie is al jarenlang actief in regio Den Bosch, als specialist in het restaureren van oude, vaak monumentale gevels. Bij een gevelrestauratie in Den Bosch herstellen we het pand weer naar originele staat, zonder daarbij aan het historisch karakter afbreuk te doen. Is het voegwerk in dermate slechte staat, esthetisch of technisch, dan wordt overgegaan tot het compleet vervangen van het oude voegwerk. Het nieuwe voegwerk zal zoveel mogelijk een kopie zijn van het oude voegwerk in originele staat, zowel qua kleur als uitvoering.

Vaak is het niet nodig om het gehele voegwerk te vervangen. R. van Esch Gevelrestauratie is gespecialiseerd in het nagenoeg identiek aanpassen van reparaties aan het omliggende bestaande voeg- of metselwerk. Het is mogelijk om een scheur, of een slecht gedeelte van de gevel te repareren, zonder dat dit opvalt. Iemand die het niet weet, zal het niet zien.

Gevelrestauratie of gevelrenovatie in Den Bosch

Regelmatig worden de woorden gevelrestauratie en gevelrenovatie met elkaar verwisseld. Bij een gevelrenovatie in Den Bosch spreken we van een woning gebouwd na 1945. Als we een gevel gaan renoveren in Den Bosch en omgeving, wordt het totale voegwerk vervangen, de gevels gereinigd, en eventueel daarna voorzien van een waterwerende laag, het impregneren.

Bij een gevelrestauratie in Den Bosch betreft het altijd een vooroorlogs pand, waar vaak mooie historische elementen aanwezig zijn. Hoewel we gespecialiseerd zijn in het gevel restaureren te Den Bosch, kunt u ons ook benaderen voor een gevelrenovatie.

Wilt u een gevel laten restaureren in Den Bosch of in de regio?

Neemt u dan contact met ons op, voor een vrijblijvende offerte. Of wilt u eerst eens met eigen ogen zien wat het eindresultaat is na een door R. van Esch Gevelrestauratie opgeleverde gevelrestauratie in Den Bosch of omliggende gemeenten. Dan kunnen wij u een aantal referentieadressen doorgeven, waar u kunt gaan kijken.