Gevelrestauratie Eindhoven, gevelrenovatie Eindhoven, gevel restaureren Eindhoven - R. van Esch Geve

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van gevel restaureren in Eindhoven en omgeving?

R. van Esch Gevelrestauratie is gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot gevelrestauratie of gevelrenovatie in Eindhoven en omgeving.

Wij kunnen u van dienst zijn met kleinschalige reparaties van voegwerk en metselwerk. Ons doel is altijd om deze reparaties nagenoeg onzichtbaar op te leveren. Omdat wij voornamelijk werken aan oude, monumentale gebouwen, zijn wij in staat om elke gevel de aandacht te geven, die het nodig heeft.

Vanzelfsprekend kunt u ons ook benaderen voor een totale gevelrestauratie te Eindhoven. Dan gaan wij vakkundig het slechte voegwerk stofarm verwijderen. Daarna zal de gevel schoongespoeld worden onder regelbare druk. Eventuele kapotte stenen zullen vervangen of gerepareerd worden. In overleg zal de kleur en uitvoering van het voegwerk bepaald worden. Bij oude panden zal meestal een knipvoeg of een snijvoeg toegepast worden. R. van Esch Gevelrestauratie is sinds jaar en dag gespecialiseerd in dit type voegwerk. Wellicht zijn we nu ook bezig met een gevelrestauratie in Eindhoven, en kunt u een kijkje komen nemen naar het resultaat.

Gevelrestauratie of Gevelrenovatie in Eindhoven

Vaak bestaat er verwarring over de betekenis van het woord restauratie en renovatie. We spreken van een gevelrenovatie in Eindhoven bij het vervangen van het voegwerk van een woning met een bouwjaar van na de Tweede Wereldoorlog.

Bij oudere panden spreken we meestal van een gevelrestauratie, omdat we met deze gebouwen wat behoedzamer te werk gaan. Er wordt eerder tot enkel reparatiewerk overgegaan, om het historische werk zoveel mogelijk te behouden. Ook is het esthetische karakter zeer belangrijk, alsmede het te gebruiken materiaal. Dit moet in overeenstemming zijn met het bestaande werk.

Het is dus begrijpelijk dat iemand die daar geen ervaring in heeft, de nodige vakkennis niet beheerst om een kwalitatief goed resultaat neer te zetten bij een gevelrestauratie in Eindhoven.

Aangezien wij gewend zijn om een gevel extra aandacht te geven, kunnen wij ook bij een gevelrenovatie in Eindhoven de lat net iets hoger leggen.

Heeft u interesse in een vrijblijvende prijsopgave , of wilt u een referentieadres in de buurt.

Neem gerust contact met ons op

Ook als u advies nodig heeft met betrekking tot gevels restaureren in Eindhoven en omgeving, kunt u bij ons terecht.